Kändis fest!!

Ååå vad roligt de va igår!! Lite tråkigt bara att man hade så konstiga biljetter man satt liksom på en balkong fast backom ett pleksiglas! Haha som apor i bur försökte vi väl rocka loss ;) men men vä ialf as het med min nya klänning å mitt ny silver hår! Det kom faktist fram tjejor å så att de vä den finaste klänning dom hade sett,de ni :D ska lägga in bilder imorgon! Att bropå överskriften så har jag kort på mig och lars ohley haha vilken merit va! Sen även ett kort med mig å trummisen i sahara hotnights! Nej nu ska vi promenera till söder vi bor ju på norrmalm se de blir en liten tripp!

Hair color!

Jaha då är man äntligen i sthlm!! Kom igår fast sent så de va bara å hoppa i säng typ :D Nu sitter man här med folie å massa färg i hååret Det kommer bli huur nice som helst :D Har ju som sagt ingen kamer just nu så överaskning väntar.. Ska väl checka in på hotellet snart *yiPpi.. äntligen daxs för glasvegas ikväll! längtar som faaaan. Ska väl shoppa lite idag åxå får se va det blir.. - Till mina tjejor i blge - Hoppas att ni får det kul i helgen fast jag är här :D Saknar er Love you!!

Trötter, jag elle dvärjen JAAAG

Är så sjukt trÖtt fattar inte tycker jag sover som jag ska.. Men men Snart är det ialf dags för glasvegas ska bli hur nice som helst! Det är väl typ de enda man har att glädjas åt, ja just ska ju få frillan Fiksad å ;) de ska å bli nice Tomt huvud inget att komma med lägger in bilder på lite shopping imorgon :)

RSS 2.0